Heb je problemen op je zakelijke netwerk of op je server, wij komen je graag helpen. Mocht je uitbreiding willen hebben van je netwerk of zit je te denken om een klein netwerk met server te willen implementeren, dan geven wij je graag advies wat er mogelijk is.
Mocht je meer willen weten van in de Cloud werken, of wil je informatie hebben over werken op virtuele werkplekken, dan geven wij je hier ook graag informatie over.
We helpen je natuurlijk ook graag met computerproblemen. Als het mogelijk is doen wij graag eerst een online analyse met het programma teamviewer, dit programmatje kan je hier downloaden. Als de analyse langer duurt dan 15 min, dan gaan wij hiervoor kosten bereken. De eerste 15 min die wij aan online analyse doen zijn gratis. Wij gaan ervan uit dat wij de eerste analyse kunnen afronden binnen 15 min.
Kunnen wij je probleem niet oplossen, dan hoeft er natuurlijk ook niks betaald te worden

De kosten die  hier vermeld zijn, zijn de globale problemen die vaker voorkomen. Offertes proberen wij zo goed mogelijk via de mail te geven, mocht het niet anders lukken dan komen wij graag een keer kijken.

Analyse: eerste 15 min gratis daarna 10 euro per 15 min.

Vragen via de mail proberen wij gratis op te lossen, of wij plannen een afspraak voor een online analyse.

Voor problemen oplossen berekenen wij 20 euro per 30 min, na de analyse geven wij een geschatte planning en een prijsopgave.

Om een PC opnieuw te installeren berekenen wij (zonder opslag data) 50 euro (kale Windows 10).

Om een PC opnieuw te installeren en deze opnieuw in het domein aansluiten berekenen wij 50 euro + kosten geplande tijd.

Voor netwerk en server problemen berekenen wij een bedrag voor 20 euro per 30 min.

Bij Apple problemen voeren wij graag eerst een analyse uit.

Voorrijkosten, zijn gratis binnen een straal van 10 km en hierna bereken wij een startbedrag van 12,50 en per 5 kilometer komt daar 2,50 extra bovenop.

Mail: info@wssb.nl
Tel: 0317 794523

(Om Teamviewer te downloaden wordt je doorgelinkt naar dropbox, je hoeft hiervoor niet in te loggen op dropbox. Als je hierna TeamviewerQS opent, dan vraagt hij om het bestand uit te voeren, je drukt dan op uitvoeren. Hierna zal ik je vragen om het ID en dit vindt je onder Uw ID. Druk hier om TeamviewerQS te downloaden.)

Scroll to top