Heb je problemen met je thuisnetwerk, of wil je een externe hardschijf aansluiten in je netwerk (NAS) en je weet niet precies hoe dit moet, dan komen wij je graag helpen. Heb je boven op zolder slecht wifi ontvangst en ben je opzoek naar een oplossing of wil je advies hierover dan helpen wij je natuurlijk ook graag. Als je vind dat je kinderen te vaak op internet zitten dan kan je schema’s instellen met wanneer ze op internet mogen, of wil je voorkomen dat ze op bepaalde sites komen. Dit is allemaal in te stellen op een router en wij helpen je hier ook graag bij.

De kosten die  hier vermeld zijn, zijn voor particulieren op het gebied van computer problemen. Zakelijk hulp doen wij ook, maar dan kan je het beste onder het kopje zakelijk kijken.

Kunnen wij je probleem niet oplossen, dan hoeft er natuurlijk ook niks betaald te worden

Vragen via de mail proberen wij gratis op te lossen, of wij plannen een afspraak.

Offertes proberen wij zo goed mogelijk via de mail te geven, mocht het niet anders lukken dan komen wij graag een keer kijken.

Voor problemen oplossen berekenen wij 20 euro per 30 min, na de analyse geven wij een geschatte planning en een prijsopgave.

Voorrijkosten, zijn gratis in een straal van 10 km, hierna bereken wij een startbedrag van 12,50 en per 5 kilometer komt daar 2,50 extra bovenop.

Mail: info@wssb.nl
Tel: 0317 794523

 

Scroll to top