Heb je problemen met je computer, of is je computer kapot, dan helpen wij je natuurlijk graag. Wij proberen veel op te lossen, maar het blijven computers en de vraag is natuurlijk ook of wij dit altijd wel kunnen oplossen. Misschien is het niet de moeite om deze kosten te maken. De kosten die  hier vermeld zijn, zijn voor particulieren op het gebied van computer problemen.

Wij proberen eerst een online analyse te doen via het programmatje TeamViewer, dit programmatje kan je hier downloaden. Als de analyse langer duurt dan 15 min, dan gaan wij hiervoor kosten bereken. De eerste 15 min die wij aan online analyse doen zijn gratis. Wij gaan ervan uit dat wij de eerste analyse kunnen afronden binnen 15 min.
Kunnen wij je probleem niet oplossen, dan hoeft er natuurlijk ook niks betaald te worden

Analyse: eerste 15 min gratis daarna 10 euro per 15 min.

Vragen via de mail proberen wij gratis op te lossen, of wij plannen een afspraak voor een online analyse.

Voor problemen oplossen berekenen wij 20 euro per 30 min, na de analyse geven wij een geschatte planning en een prijsopgave.

Om een PC opnieuw te installeren berekenen wij (zonder opslag data) 50 euro (kale Windows 10).

Om een PC opnieuw te installeren met de bedoeling om zoveel mogelijk data te bewaren (we kunnen niet beloven dat we alles vinden) berekenen wij 50 euro + kosten geplande tijd

Bij Apple problemen voeren wij graag eerst een analyse uit.

Voorrijkosten, zijn gratis binnen een straal van 10 km en hierna bereken wij een startbedrag van 12,50 en per 5 kilometer komt daar 2,50 extra bovenop.

Mail: info@wssb.nl
Tel: 0317 794523

(Om Teamviewer te downloaden wordt je doorgelinkt naar dropbox, je hoeft hiervoor niet in te loggen op dropbox. Als je hierna TeamviewerQS opent, dan vraagt hij om het bestand uit te voeren, je drukt dan op uitvoeren. Hierna zal ik je vragen om het ID en dit vindt je onder Uw ID. Druk hier om TeamviewerQS te downloaden.)

Scroll to top